Skip to main content

In onze groothandel screenprotectors vindt je een breed aanbod aan verschillende soorten folies. Afhankelijk van de afmetingen van het relevante smartphone scherm kunnen de screenprotectors compatibel zijn met meerdere modellen en merken. In tegenstelling tot hoesjes zijn er namelijk minder verschillen in het scherm dan in de plaatsing van de knoppen bij smartphones.

Afhankelijk van type toestel en het materiaal waar het beeldscherm van is gemaakt, kan de telefoon zelf al een anti-krasscherm hebben. Dankzij een anti-krasscherm is een telefoon beter bestand tegen krassen die ontstaan door veelvuldig gebruik maar een screenprotector kan een extra laag bescherming bieden. Een beeldscherm is uiteindelijk gemaakt van breekbare materialen, waardoor een val van kleine hoogte vaak al voldoende is voor een barst in het scherm. Omdat smartphones weinig knoppen meer hebben en volledig afhankelijk zijn van het touchscreen, moet het beeldscherm zo lang mogelijk meegaan. Zoals de naam al zegt, bieden screenprotectors die extra bescherming. Uiteraard dient de extra beschermlaag niet de functies van de smartphone te beperken. Het beeldscherm moet goed zichtbaar blijven en ook de beveiligingsfuncties moeten het goed blijven doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gezichtsherkenning en vingerafdruksensoren.

Naast bescherming kan een screenprotector ook andere, extra, functies bieden. Zo zijn er speciale screenprotectors die het beeldscherm van je smartphone onleesbaar maken voor iemand die vanaf een andere invalshoek op je scherm kijkt. Voor de gebruiker blijft het scherm volledig zichtbaar maar in een drukke ruimte biedt een dergelijke screenprotector toch een beetje extra privacy.

Bij onze groothandel screenprotectors zijn verschillende typen beschermers te vinden. Zo hebben wij een ruim assortiment aan glazen screenprotectors die heel goed schokken absorberen. Ook hebben wij robuuste kunststof screenprotectors in onze voorraad. Uiteraard komen deze in verschillende dikten, naargelang de wensen van de klant. Hoe dikker de screenprotector is, hoe zwaarder de smartphone wordt.

Leave a Reply