Skip to main content

Spullen die we vaak en met plezier gebruiken, willen we het liefst zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo willen we bijvoorbeeld de kleuren van een favoriet kledingstuk beschermen tegen vaal worden en willen we dat onze fiets bijvoorbeeld roestvrij blijft. Hetzelfde geldt voor onze digitale toestellen zoals laptops, tablets en smartphones. Omdat we deze apparaten vaak dagelijks gebruiken voor een oneindig aantal doeleinden willen we dat ook deze toestellen zo lang mogelijk met ons mee gaan. Puur om die reden hebben fabrikanten van grote en kleine merken speciale hoesjes ontwikkeld die compatibel zijn met verscheidene toestellen.

Een ruim assortiment van deze producten vindt je terug in onze groothandel Iphone hoesjes. We hebben verschillende afmetingen, typen en materialen op voorraad. Een van de meest populaire soorten is het siliconen hoesje. Deze hoesjes worden gemaakt van zachte en flexibele materialen, die zich goed om de smartphone sluiten. De softcase hoesjes ogen op het eerste gezicht wellicht niet stevig maar nemen desondanks schokken die bijvoorbeeld ontstaan bij een val, goed op. De tegenhanger van de softcase hoesjes zijn de hardcase hoesjes. In de meeste gevallen worden deze gemaakt van kunststof maar metalen en houten varianten komen ook steeds vaker voor. Bij de laatste twee opties neemt het gewicht van de smartphone aanzienlijk toe maar dat blijft beperkt bij de plastic variant.

In onze groothandel Iphone hoesjes hebben we ook een brede keuzemogelijkheid aan zogenaamde ‘bumpers’. Omdat bumpers alleen om de randen van de smartphone bevestigd worden als een soort kader, blijft het design van het toestel goed zichtbaar. Er worden uitsparingen gemaakt in de bumper zodat de oplader en de koptelefoon nog wel te bevestigen zijn aan de telefoon. Omdat de bumper iets breder is dan de randen van de smartphone blijft het toestel als het ware zweven wanneer deze op een vlak oppervlak wordt gezet. Dat verkleint het risico op schade door contact.

 

Leave a Reply