Skip to main content
Bluetooth-luidsprekers groothandelGroothandel Bluetooth Speaker

Groothandel bluetooth speakers

By 10 augustus 2022augustus 17th, 2022No Comments

In een wereld waar apparaten steeds slimmer worden, hebben we meer behoefte aan digitalisering. Wanneer we thuis werken of juist een verjaardagsfeest in de tuin willen vieren, speelt muziek een grote rol. Ook hebben we steeds vaker slimme systemen in ons huis die op wifi of bluetooth werken. Een voorbeeld daarvan zijn draadloze bluetooth speakers, die we op onze smart televisies, tablets of smartphones kunnen aansluiten. Op die manier kun je eenvoudig de speaker bedienen vanuit elke hoek van de ruimte waarin het zich bevindt. Onze slimme toestellen zijn goed uitgerust en vinden vaak zelf al de apparaten die compatibel zijn en waarmee ze verbinding kunnen maken. Dit is ook de gedachte achter bluetooth speakers. Nadat deze apparaten zijn gekoppeld aan een ander ‘bedienend’ apparaat kunnen we heel makkelijk muziek luisteren via Youtube of liedjes die op onze telefoon staan.

Een ruim assortiment aan dergelijke speakers vindt je in onze groothandel bluetooth speakers. We hebben talloze merken en formaten op voorraad en kunnen voorzien in de meeste capaciteiten. Ook zijn er een aantal kleurmogelijkheden.

De meeste bluetooth speakers zijn draadloos en draagbaar. Ze zijn uitgerust met een goede accu, waardoor ze vaak een aantal uren mee kunnen. De kleinere varianten, die in een jaszak passen, gaan natuurlijk minder lang mee dan speakers van een flink formaat. De accu van beide varianten is over het algemeen uitgerust met bluetooth waardoor je vaak binnen een bereik van tien meter de speaker op afstand kan blijven bedienen. Dat is vooral handig als je bijvoorbeeld op het strand aan het barbecueën bent onder het genot van goede muziek. Speciaal voor ‘outdoor’ activiteiten zijn er ook bluetooth speakers die waterbestendig zijn. Dus ook in regenachtig weer of aan het zwembad kun je blijven genieten van fijne muziek. Hiervan hebben wij een ruim aanbod in onze groothandel bluetooth speakers.

Leave a Reply